Salut! Doriti ghidul de infiintare firma sau pfa? Click aici!

Arrow up
Arrow down

Tel: 0746 135 105

 

Microîntreprindere 2017

Microîntreprindere 2017: Ce taxe se plătesc la stat și cine poate aplica acest regim de impozitare în acest an

Regimul fiscal aplicabil microintreprinderilor s-a modificat incepand cu 06.01.2017, prin intermediul Ordonantei de Urgenta 3/2017. Astfel, toate societățile comerciale cu capital privat care au realizat venituri de până la 500.000 de euro în 2016 sunt obligate să își modifice sistemul de impunere, devenind plătitoare de impozit pe veniturile microîntreprinderilor. Asta pentru că plafonul până la care o persoană juridică se poate înscrie ca microîntreprindere a crescut, din 6 ianuarie 2017, de la 100.000 la 500.000 de euro. Fac exceptie  de la  această obligație firmele  care au capital social de cel puțin 45.000 de lei, acestea având posibilitatea de a opta pentru aplicarea impozitului pe profit.

Astfel, plafonul până la care o persoană juridică se poate înscrie ca microîntreprindere a fost majorat în 6 ianuarie 2017 la 500.000 de euro, de la 100.000 de euro.  Prin urmare, începând din luna februarie, microîntreprinderile sunt  persoanele juridice care în exercițiul financiar anterior au totalul  veniturilor mai mici  de 500.000 euro, echivalent în lei. Aceste societati trebuie să îşi modifice sistemul de impunere, devenind plătitoare de impozit pe veniturile microîntreprinderilor .

...mai multMicroîntreprindere 2017

Asistenta infiintare firme/pfa

Daca esti la inceputul unei afaceri atunci noi te sprijinim sa eviti greselile inceputului, iti oferim raspunsuri la intrebari legate de documentele necesare pentru infiintare firma,etapele infiintarii unei firme.Te consiliem astfel incat succesul sa fie mai aproape.

La noi aflati ce documente va trebuie pentru infiintare firma(srl), infiintare pfa, infiintare intreprindere individuala.

Te putem ajuta prin:

  • Asistenta in infiintarea firmei tale
  • Asistenta privind realizarea de investitii in Romania
  • Asistenta in alegerea tipului de impozitare potrivit afacerii
  • Asistenta in intocmirea de planuri de afaceri
  • Asistenta in intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli
  • Asistenta in intocmirea de bugete pentru proiecte speciale
  • Intocmirea de studii de fezabilitate
  • Initierea in contabilitate si fiscalitate - care sunt documentele contabile, cum se intocmesc si care este circuitul lor
  • Asistenta in organizarea contabilitatii
  • Asistenta in alegerea bancii cu care sa lucrati